Как протича ТЕТА Хийлинг сесия?

Тета Хийлинг ни помага да се върнем към изначалната си същност, която носим. В следствие на потапянето си в 3Д реалността тя се е покрила с многобройни слоеве, маски, обуславяния, ограничения, модели, програми, вярвания, които ни пречат да сме в перфектно здраве, енергични, щастливи да живеем пълноценно, разгръщайки целия си потенциал, да изпълним мисията на живота си, с която сме дошли тук на Земята като служим по най-добрия начин на себе си и другите в еволюцията на Съзнанието.

Всеки от нас носи в себе си цялата информация от изначалното излъчване на душата му от Първоизточника на Вселената ни. Всичко, през което сме преминали във всички въплъщения е закодирано в нас. Настоящ живот, генетична информация от предците, предишни животи – всичко това оказва влияние на моментното ни състояние. Епигенетиката също има много важна роля в нашето формиране. В Тета Хийлинг се работи с цялата тази информация.

Първата ни среща за Тета Хийлинг започва с разговор и усвояване на Енергийния тест. След което се преминава към същинската работа върху проблематиката, темата за конкретната сесия. Постигането на резултати е индивидуално. Някои проблеми могат да бъдат изцелени и с една сесия. Някои изискват по-задълбочена и продължителна работа. Много често се случва човек да е с намерение да се работи за определено нещо и в последствие да се открие, че под него се крият неподозирани други проблеми, които действат като мощна спирачка в постигането на щастие в живота.

Продължителност на Тета Хийлинг сесия – 1 час – 111 лв. 

За пакет от 5 Тета Хийлинг сесии има отстъпка.

За какво можем да правим Тета Хийлинг сесия?

В началото на всяка Тета Хийлинг сесия дефинираме конкретния проблем, върху който да работим.

ЗДРАВЕ

Крепкото здраве е основата за всичко друго. Първопричините за болестите се крият в негативни убеждения, вярвания, чувства.

СРОДНА ДУША

Прекрасно е когато споделяш живота с подходящия партньор и има взаимност във всяко едно отношение.

УСПЕХ и КЪСМЕТ

Сполука, постижения с лекота, прогрес, напредък,  удовлетворяващи резултати. Всеки се стреми към това!

ИЗОБИЛИЕ

То е наше рождено право. Ние имаме силата да проявяваме нашата реалност. Нека се завърнем към него!