Другите за мен …

Здравейте,

Желая да ви споделя моята среща с една изключително чиста душа. Веселина се казва тя. Аз я нарекох Вселена, защото тя е необятна и древна.

Както повечето от нас преживяват в живота катарзиси, от които започват да се събуждат за новата реалност, в която вече живеем. Така и аз като вечния търсач и изследовател на живия живот, търсейки нови познания, се срещнах с нея и с метода Тета Хийлинг.

Както се казва, за да разбереш нещо трябва да се докоснеш лично до него.

Така и аз реших лично да изпробвам въздействието му върху мен.

Освен физическата скованост в гърба, която имах от едно известно време, имах и дилема, как да култивирам познанието си, което съм събирал с годините и как да продължа от тук нататък житейския си път. След 2 сесии и разговорите, които проведохме ми се избистри и се отвори портал на изобилието за пътя, по който да продължа да служа за изцеляването си и допринасянето чрез личния си пример в полза на ближните си братя и сестри.

Получих прозрение за житейски път, което описвам в следващите редове …

Сега приемам и обичам любимите си същества такива, каквито са. Позволявам им да бъдат целостта, която са. Ако виждам някакви недостатъци и грешки, зная, че те са мои. Всичко, което не можех да приема в хората, които обичам, е част от мен. Това е тази част от мен, която аз все още не исках да видя и осъзная. Престанах да анализирам, оставих ума да почива. Аз имам прекрасно сърце, живея в сърцето и позволявам на различните проявления на Създателя да живее чрез любимите ми същества. Когато анализирах аз осъждах, а когато осъждах – поставях граници и създавах модели.

Вече приех и зная, че когато приемеш и позволиш, всеки да изживява това, което е, дуалността изчезва. Дуалността е само една илюзия, една игра. Сега гледам на това така и се забавлявам, играя играта на триизмерната реалност с радост, с лекота, с наслада и благоговение.

Играта нарекох ЖивоРод.

Вече не се опитвам да променям света около себе си, като налагам своята истина. Живея своята истина, аз съм чистото присъствие.

Осъзнах, че само така мога да въздействам на околния свят.

Станах своята цялостност и по този начин помогнах на любимите ми същества и те да станат и живеят своята цялостност. И това е удоволствие и служене, не е задължение, работа или бизнес.

Служа с личен пример на любимите си същества, не им робувам, не се превръщам в патерица за тях, не живея техния живот.

Живея Живия Живот!

Пълноценно допринасям за развитието и изцелението на себе си и на света.

Поклон и Благодаря ти!

Марек Каравелов

ЖивоРодна БългАрия

Здравейте,

Носех в себе си голяма травма, настъпила след 21-та ми година след раздяла с дългогодишна партньорка и смърт на родител. Търсех начини за преодоляване на това и така достигнах до метода Тета Хийлинг.

Сесиите, умело водени от Веселина ме промениха завинаги.

Да, случи се промяна за цял Живот!

След което се живее по-леко, радостно, щастливо, с удовлетворение.

След осъзнаването и прошката към себе си и всички, благодарение на тези сесии и водещата, започва дълбока промяна в мен и светът около мен също започна да се променя, отговаряйки на моята вътрешна промяна и състояние.

Осъзнах, че действително ние създаваме реалността си, мечтаната Реалност!

Благодаря ти от Сърце!

Юлиан Ибришимов